fredag 27 mars 2015

Emil - Citat 4 Färdig

"Två nakna fötter med rödmålade tånaglar på alla nio tårna" Längst ner sida 241 Kapitel 37.

Nu har man kommit tillräckligt långt för att man skå få reda på vem "Demonen" är och man har fått mötta henna och fått reda på vad hon egentligen vill. Peter hade listat ut att de var Bodil Andersson som hade varigt "Demonen" hela tiden det var därför hon visste allt som hände i utredningen om henne. Peter hade ringt till Lundbergs kontor men då svarade Lotta hans sekreterare som svarade. Lotta säger att Lundberg skulle på ett ärende och att Bodil hade lämnat ett meddelande till Lundberg och sagt att hon var skyldig Peter pengar för en kopp silverte, det var bara "Demonen" som visste att Peter hade druckit silverte på kafét som dom möttes på för första gången.

Peter hade varigt inne på sjukhus för att Anja (Demonen) hade kidnappat honom och haft han som fånge i hennes lägenhet. Peter blir väldig skrämd när han ser tårna får han panik och börjar hyperventilera. Han kunde inte röra sig och om inte polisen hade kommit hade han varit död tror jag.

Jag tog detta citatet för att jag tycker de blir en ny händelse som gör att boken blir spännande igen för den hade varit tradig en längre period.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.